Laat houtrook je leven niet verzieken

Laat houtrook je leven niet verzieken

Gesprekken over houtrook nemen toe de laatste tijd, en de discussie over het stoken van hout zal deze winter alleen maar toenemen. De vraag naar stookhout en kachels is groter dan goed is voor onze gezondheid, helaas. Dit wordt onder andere veroorzaakt door het stijgen van de gas- en elektriciteitsprijzen.

BRISE-producten zijn ontwikkeld voor allergiezorg. We richten ons hier dan ook tot hen die hinder hebben van buren die hun huis verwarmen met houtstook en houtkachels. En vergeet niet: ook buitenkachels, barbecues en vuurkorven geven klachten. Houtverbranding veroorzaakt luchtvervuiling; fijnstof en chemicaliën komen in de lucht en zorgen voor stank, overlast en luchtwegproblemen.

Het HEPASmart® systeem

Het HEPASmart®-systeem van de BRISE-luchtreinigers zorgt ervoor dat luchtvervuiling die van buiten je huis binnendringt, snel en efficiënt schadelijke stoffen verwijdert, zoals houtrook.  Doordat de slimme luchtreiniger rekent met real time gebruik van het filter, ben je ervan verzekerd dat het filter optimaal werkt voor jouw persoonlijke situatie. Maatwerk dus, waardoor je geen geld verspilt en het filter pas ‘op’ is als het ook echt ‘op’ is. Geen omkijken naar, je krijgt via de app een seintje wanneer het zover is.
 

Wat kost dat nu gemiddeld per dag?

Je ziet, daar hoef je het niet voor te laten. De totale kosten bij 5 jaar thuisgebruik in een eengezinswoning in Nederland, apparaat 24/7 AAN:

Per dag, inclusief apparaat, alle benodigde filters en elektriciteit:

Brise C200 luchtreiniger: € 0,70. 

Brise C360 luchtreiniger: € 0,95.

Share this Press article
分享在 facebook
分享在 twitter
分享在 linkedin
分享在 tumblr
分享在 telegram
分享在 email
分享在 reddit