Wintersmog als gevolg van fijnstof

Luchtvervuiling veroorzaakt luchtwegaandoeningen en gezondheidsproblemen en kan de kwaliteit van leven en welzijn van mensen die daarvoor gevoelig zijn enorm schaden. Wanneer de lucht zo sterk vervuild raakt dat het zicht wordt belemmerd, dan is sprake van smog. Dus smog betekent: problemen!

Wist je dat er verschillende soorten smog zijn, zomer- en wintersmog? Smog ontstaat in de zomer vooral door ozon, onder invloed van zonlicht, in het bijzonder op warme tot hete zomerdagen. En ook in de winter kennen we smog; in dit seizoen is fijnstof de belangrijkste component van smog. Heb je gevoelige luchtwegen of longproblemen, dan ervaar je direct ongemak door smog, waaronder benauwdheid, in meer of mindere mate. En ook geïrriteerde ogen en hoofdpijn zijn veelgehoorde gezondheidsklachten.

Smog ontstaat in de zomer vooral door ozon, onder invloed van zonlicht, in het bijzonder op warme tot hete zomerdagen. En ook in de winter kennen we smog
; in dit seizoen is fijnstof de belangrijkste component van smog.

Bij verslechtering van de luchtkwaliteit geeft het RIVM een waarschuwing af, en een heus smogalarm als de luchtkwaliteit nog verder verslechtert. Ramen en deuren gesloten houden is dan een must, maar de vervuilde lucht komt uiteindelijk toch je huis binnen. De oplossing is een goede luchtreiniger.

Brise luchtreinigers zorgen voor gezondere lucht en beter ademhalen, wat een verademing!

Brise luchtreinigers maken gebruik van HEPA- en koolstoffilter én uv-licht. Daarmee kies je voor een uitstekende luchtreiniger, want gebruikers zijn erg tevreden over kwaliteit en gebruiksgemak van dit slimme apparaat. Het zorgt voor gezondere lucht en beter ademhalen, wat een verademing! Meer weten over de multi-effect filtertechnologie? Lees het hier

> Meer weten over fijnstof

>> Lees wat onze klanten zeggen

Share this Press article
分享在 facebook
分享在 twitter
分享在 linkedin
分享在 tumblr
分享在 telegram
分享在 email
分享在 reddit
\