BRISE-filter breekt 99% virus af binnen één uur

gecertificeerd door National Health Research Institutes (NHRI, Taiwan)

Het unieke anti-pandemiefilter “Breathe Bio” voor de BRISE luchtreiniger kan 99% van bepaalde virussen door middel van contact binnen één uur ontbinden. Het National Institute of Infectious Diseases and Vaccinology in Taiwan heeft deze week het testrapport gepubliceerd.

Test op vier soorten meest voorkomende virusstammen
Het National Institute of Infectious Diseases and Vaccinology heeft, samen met onze Pacific Asia-distributeur Aether Service Ltd in Taiwan, verschillende virusstammen, te weten EV-A71, CV-A6, CV-A10 en CV-A16, geselecteerd voor dit onderzoek, in overeenstemming met CDC Taiwan. Het resultaat toont aan dat 99% van deze virussen binnen één uur na contact met het “Breathe Bio” filter zijn afgebroken. De effectiviteit is veelbetekenend!

Begin dit jaar hebben we tevens een professioneel laboratorium toegewezen gekregen om de reinigingssnelheid van H1N1 en EV-A71 in de vorm van aerosolen te onderzoeken. Het rapport laat zien dat het reinigingspercentage binnen 60 minuten 99% heeft bereikt, wat het risico op kruisbesmetting in openbare ruimten kan verminderen.

Filtratie is niet genoeg, eliminatie is een must
Het “Breathe Bio” filter van BRISE is het enige luchtreinigingsfilter op de markt dat zowel een ‘contact’ als een ‘diffuse’-methode heeft om bacteriën en virussen te elimineren. Door ‘contact’ wordt het virus rond het filter gedood. Met ‘diffuse’ worden de virussen die in het HEPA-filter zijn gefilterd, verder uitgeschakeld. Daarom wordt met deze technologie het risico op infectie door mogelijk secundair vervuilde filters opnieuw verminderd.

De gloednieuwe BRISE C360-luchtreiniger met “Breathe Bio” filter
De nieuwste BRISE C360-luchtreiniger is nu te reserveren. Bij reservering doet BRISE vier stuks “Breathe Bio”-filter cadeau. Door de geavanceerde nanofilm-technologie blijft elk Biofilter 90 dagen lang effectief. Samen met BRISE C360 en Breathe Bio creëert u een veilige en comfortabele leefomgeving.”

Een upgrade van uw BRISE C200 voor meer bescherming, is uiteraard mogelijk

We waarderen onze trouwe C200-gebruikers, dus is het “Breathe Bio”-filter ook voor hen beschikbaar. Door eenvoudigweg het bestaande Breathe Carbon-filter te vervangen door het Breathe Bio-filter, ontstaat per direct een upgrade.

\