Ventilatie of luchtreiniger – neem tijdig maatregelen

Het is hartje zomer, augustus alweer. Over enkele weken gaan de temperaturen naar beneden en zien we de eerste tekenen van de naderende herfst en winter.

Ventilatie heeft de volle aandacht in deze coronacrisis en we staan straks voor de lastige keuze: kunnen de ramen openblijven, of is het beter om ze te sluiten? Zeker in de praktijkruimte/kliniek van geneeskundig specialisten, waar dagelijks veel patiënten komen, is dit een aandachtspunt. Met het koude seizoen in aantocht, kun je maar beter ruim op tijd verkennen welke oplossing de beste bescherming biedt aan zowel patiënt als specialist/hulpverlener.

Deze acupunctuurpraktijk in Utrecht wilde tijdig aan de slag met het nemen van maatregelen. Lees voor welke oplossing zij hebben gekozen en wat ze er over te vertellen hebben:

Bij Acupuncturist.nl houden we ons natuurlijk aan de regels van het RIVM. Zo doen we gesprekken op 1,5 meter en behandelen we met mondkapje etc. Verder wachten we niet af tot RIVM de regels verder gaat opschalen en investeren we nu al in geschikte luchtreiniging. Uiteraard berekenen we deze niet door aan de patiënt.

Sinds vandaag hebben we alle behandelkamers (beide locaties) voorzien van een luchtreiniger met een zogenaamd HEPA-filter. Deze wordt ook in vliegtuigen gebruikt. Zo wordt in de behandelkamers continu de lucht gereinigd en zou dit fijnmazige filter het virus voor 99,9% eruit filteren.

Wij hebben zo het vertrouwen dat we zo verantwoord mogelijk werken.

Nu niet voor te stellen, maar zodra in het najaar de verwarming weer aan moet, worden alle behandelruimtes ook nog voorzien van luchtbevochtigers.

Meer info (nee, geen betaalde reclame):
https://www.brisecare.com/nl/filter/

BRISE heeft de acupunctuurpraktijk voorzien van het nieuwste Breathe Bio-filter voor nog meer bescherming. Samen verminderen we de risico’s.

Meer relevante informatie: https://www.brisecare.com/nl/news/
Informatie over de acupunctuurpraktijk: https://acupuncturist.nl/
Oorspronkelijke post: https://www.facebook.com/pg/acupuncturist.nl/posts/

Share this Press article
分享在 facebook
分享在 twitter
分享在 linkedin
分享在 tumblr
分享在 telegram
分享在 email
分享在 reddit
\