Nieuw Bio-filter beschermt nog beter

UV-licht schakelt virussen en bacteriën uit in het filter

Dat BRISE C200 de eerste luchtreiniger is met kunstmatige intelligentie, weten jullie nu wel. Een uitstekend hulpmiddel voor mensen met astma en allergische luchtwegaandoeningen. BRISE beschermt je leefomgeving, levert maatwerk met real time advies en berekent automatisch welke luchtkwaliteit voor u het beste is. Slim apparaat! Bijzonder geschikt voor kleinere ruimten, is stil en zuinig en neemt weinig plek in.

Luchtkwaliteit heeft (eindelijk) volop de aandacht, we zitten immers in een coronacrisis. Zo is ons product ontstaan: verbetering van de volksgezondheid door betere luchtkwaliteit. Daarom gebruiken wij HEPA-technologie, met meerdere filters voor een multi-effect. Dit filtert aerosolen, schimmels, huisstofmijten, roet, stof, pollen, enz. effectief uit de lucht. 99.9% van de kleine fijnstofdeeltjes (PM2.5) en bacteriën worden uit de lucht gehaald. Tegelijkertijd schakelt Uv-licht virussen en bacteriën uit in het filter, zodat deze zich niet verspreiden. Lees meer over de werking van HEPASmart en de multi-effect filtertechnolgie.

Nieuw filter voor nog meer bescherming: BRISE Breathe Bio

Goed nieuws voor de gebruikers van de BRISE-luchtreiniger: sinds 27 juli jl. is het Breathe Bio-filter verkrijgbaar. Er is hard gewerkt aan dit nieuwe filter, dat extra bescherming biedt gedurende de coronacrisis. Het Breathe Bio-filter is een voorfilter wat de ergste vervuiling uit de lucht haalt, waarna het volgende filter de kleinste onzuiverheden kan verwijderen. Zo wordt voorkomen dat het tweede filter te snel vol raakt en regelmatig moet worden vervangen.

Dit nieuw type voorfilter wordt ingezet ter preventie van een epidemie. Het bevat uitsluitend ‘AMS-reinigingselementen’, heeft een sterilisatiesnelheid van meer dan 99% voor A/B-influenza (H1N1, H3N2) en het enterovirus EV71 en produceert geen geur of ozon. Dat is echt goed nieuws. Meer weten? Lees het op onze Filterpagina

Kies een mondmasker dat werkt

Draag je een mondmasker, kies er dan één dat werkt; dat is wel zo verstandig. Een mondmasker ofwel mondkapje dat bestaat uit meerdere lagen ter bescherming van onze ademhaling en gezondheid. Er zijn slechts enkele mondmaskers op de markt die effectief beschermen tegen ongezonde stoffen. Het BRISE multi-shield mondmasker is er een van; het integreert alle positieve kenmerken in één mondmasker: weert effectief PM2.5 (fijnstof), is wasbaar, herbruikbaar, comfortabel en ademend. Your breath. We guard.

!! Nu 10% korting op BRISE-mondmaskers

voor gebruikers van onze luchtreiniger, een speciale ‘alleen leden’-korting. Bestel de BRISE mondmaskers via onze partner Angelcare365.com en vermeld de kortingscode ‘brisecare’ om in aanmerking te komen voor de 10% korting. 

Share this Press article
分享在 facebook
分享在 twitter
分享在 linkedin
分享在 tumblr
分享在 telegram
分享在 email
分享在 reddit
\