Houdt de BRISE-luchtreiniger ons vrij van virussen?

Check alvast het gebruikte filtertype!

Beste BRISE-gebruikers,
Het coronavirus heeft een impact op ons leven en onze gezondheid, nu ons is opgedragen om thuis te blijven en sociale contacten zoveel mogelijk te vermijden. In Europa is de ernst van de situatie toegenomen, evenals in Nederland waar wij ons bevinden.

Sinds kort wordt ons vaak gevraagd of een BRISE-luchtreiniger in huis bijdraagt aan onze gezondheid gedurende deze coronavirus-uitbraak. Welnu, op dit moment zijn er geen producten of ingrediënten ter wereld die zijn getest op doeltreffendheid tegen #COVID-19. Echter, het meervoudig effect van het BRISE-filtersysteem maakt binnen enkele uren virussen en bacteriën onschadelijk die uit de lucht gefilterd worden. Zodoende verspreiden ze zich niet in het filter. Dit is vooral van belang nu we veel tijd in huis doorbrengen gedurende deze onzekere periode.
Heb je last van hooikoorts? Ook dat is een goede aanleiding om de BRISE 24 uur per dag in te schakelen.

Deze unieke filterfunctie werkt echter alleen bij toepassing van het Combo hoofdfilter. Het Combo filter beschikt over TiO2-coating, dat reageert met UV-LED om micro-organismen in het filter onschadelijk te maken. Wil je meer weten van het Combo filter, bezoek dan deze pagina.

Het Combo filter beschikt over TiO2-coating, dat reageert met UV-LED om micro-organismen in het filter onschadelijk te maken.

Maak je nu geen gebruik van het Combo hoofdfilter, dan kun je het gewoon vervangen door een nieuw Combo-filter. Denk er wel aan om in de BRISE-app het Combo-filter te selecteren als het hoofdfilter, zodat de BRISE-luchtreiniger weet dat het hoofdfilter is vervangen. Vervolgens regelt BRISE alles automatisch, geen zorgen daarover.

Enkele nuttige artikelen:
Ben je net verhuisd naar een nieuwbouwwoning, of heb je een kat of hond als huisdier? Dan zijn dit interessante items voor jou:
Verhuizen naar een nieuw huis
Die lieve honden en katten in huis 

Share this Press article
分享在 facebook
分享在 twitter
分享在 linkedin
分享在 tumblr
分享在 telegram
分享在 email
分享在 reddit
\