Die lieve honden en katten in huis…

Veel mensen hebben huisdieren binnen wonen: hond, kat, cavia enzovoort. We houden van onze dieren en zorgen voor hen als deel van het gezin.

Heb je honden en katten met langer haar, dan is het noodzakelijk om regelmatig te stofzuigen. Een van onze klanten in Amsterdam stuurde ons enkele foto’s. Ze heeft twee katten en runt een B&B. Om die reden kocht ze een BRISE-luchtreiniger, zodat de lucht in de woning schoon blijft. Gasten van over de hele wereld moeten nu eenmaal kunnen rekenen op frisse en schone lucht in huis.

Zo’n twee maanden geleden ontving deze klant een bericht van de BRISE-app om het filter zo spoedig mogelijk te vervangen. Bij het openen van de klep van de luchtreiniger schrok ze van wat ze zag.

“En ik stofzuig nog wel elke dag met mijn Dyson stofzuiger…” , was haar reactie.

Dit laat opnieuw zien dat de BRISE-app op tijd signaleert wanneer je het filter moet vervangen. De ingebouwde HEPASmart-technologie verzekert je van de beste prijs -kwaliteitverhouding, en daarmee het beste voor je gezondheid.

Onze experts verzekeren ons dat huisdierharen uit de lucht worden gefilterd nog voordat ze de kans krijgen om neer te dalen op oppervlakken als kleding of meubels. BRISE is dan ook speciaal ontworpen voor huisdierbezitters: er is een uitsparing onder het frontpaneel, waardoor de lucht wordt aangezogen. Dit maakt het mogelijk dat lucht van dichtbij de vloer wordt aangezogen, daar waar je huisdieren zich voortbewegen. Neerdwarrelende haren worden zodoende direct uit de lucht gefilterd, voordat ze vastplakken aan je meubels.

Een uitsparing onder het frontpaneel, waardoor de lucht wordt aangezogen
Share this Press article
分享在 facebook
分享在 twitter
分享在 linkedin
分享在 tumblr
分享在 telegram
分享在 email
分享在 reddit
\