Mondzorg in een gezonde omgeving voor tandarts en patiënt

Dagelijks nemen in de behandelkamer van de tandartspraktijk tientallen patiënten plaats voor mondzorg. In deze ruimte, vaak niet groter dan 20m2, zal de lucht al snel verzadigd raken met diverse verontreinigingen zoals luchtjes, aerosolen, bacteriën, VOS (vluchtige organische stoffen) en fijnstof. Het fijnstof ontstaat bijvoorbeeld door polijsten, ultrasonisch reinigen, uitboren van amalgaam­vullingen, het slijpen van kunstgebitten en het verdampen van de vloeistof van kunsthars. Deze verontreinigingen hebben een slechte invloed op de lucht die wordt ingeademd. En dus op de gezond­heid van tandartsen, assistenten en patiënten.

Bij BRISE is luchtkwaliteit het belangrijkste punt van aandacht. Wij bieden dan ook eersteklas service in het monitoren en zuiveren van de luchtkwaliteit in tandartspraktijken.

Wij stellen tandartspraktijken nu in de gelegenheid een maand lang gratis onze luchtreiniger op proef te gebruiken in de praktijk, gevolgd door een ‘BRISE-gecertificeerd’ luchtkwaliteitsrapport dat na deze testperiode wordt aangeboden.

Heeft u belangstelling voor dit aanbod, neem dan contact met ons op via de contactpagina op deze website.

Share this Press article
分享在 facebook
分享在 twitter
分享在 linkedin
分享在 tumblr
分享在 telegram
分享在 email
分享在 reddit
\