Hoe kies je in 2019 een luchtreiniger?

  • Allereerst: kies weloverwogen en op maat
    Leefstijl verschilt van persoon tot persoon. Heb je een huisdier; ben je allergisch; voor welke ruimte wil je een luchtreiniger: huiskamer, babykamer, je kantooromgeving? Deze factoren bepalen met welke vervuiling je rekening moet houden. Een luchtreiniger schaf je aan voor de lange termijn. Kies je voor een ‘niet slimme’, dus zonder kunstmatige intelligentie, houd dan rekening met het volgende. Het apparaat kent alleen aan/uit en stand 1, 2 of 3. Het gewenste luchtreinigingsniveau moet je steeds handmatig instellen.De BRISE-luchtreiniger heeft ingebouwde intelligentie. Bij eerste gebruik voer je persoonlijke omstandigheden in, zoals ruimte en afmetingen, huisdieren, etc. Vervolgens brengt de luchtreiniger comfort en optimaal schone lucht, passend bij je leefstijl. De slimme BRISE-luchtreiniger leert elke dag van jouw manier van leven, en optimaliseert daarmee zijn service. Snelheid handmatig bijstellen? Niet nodig; BRISE doet dat voor jou, afhankelijk van je situatie.
  • De keuze voor het filter: geen gedoe

    Het kopen van een luchtreiniger is eenmalig, en de keuze voor het type filter is van het grootste belang bij de keuze voor de lange termijn. We kennen de pijnpunten van gebruikers. Met de BRISE HEPASmart® filters ben je verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding, en het beste voor je gezondheid. We noemden het al: elke situatie is anders; zo verschilt ook de levensduur van, en de keuze voor het type filter van persoon tot persoon. Terwijl bij andere luchtfilters de levensduur ‘standaard’ is, kent BRISE maatwerk. Intelligentie en gevoeligheid van de BRISE laten je weten wanneer het filter vervangen moet worden, op basis van dynamisch verzamelde informatie. Zo wordt geen eurocent verspild en komt alles ten goede aan je gezondheid.

  • Met IoT* altijd ingeschakeld (* Internet of Things)

    Eén van de meest unieke kenmerken van BRISE is de samenwerking tussen meerdere luchtreinigers. Sowieso is het functioneren, met de ‘real time’ luchtkwaliteit te volgen via de BRISE App. Ook zie je hoe bij meer dan twee apparaten de apparaten communiceren en optimaal samenwerken. Dit is heel efficiënt in een grotere ruimte waar je de luchtkwaliteit wilt bewaken tot in elke hoek. Grotere luchtreinigers zijn al geen lust voor het oog, zijn vaak luidruchtiger en verbruiken in verhouding meer energie. Zodoende zijn ze minder efficiënt. De BRISE-luchtreiniger is een bescheiden en onopvallende verschijning.

Onze slimme apparaten zijn ontworpen voor het gemak van de mens, en niet andersom.

Share this Press article
分享在 facebook
分享在 google
分享在 twitter
分享在 linkedin
分享在 tumblr
分享在 telegram
分享在 email
分享在 reddit
\